top of page

RCOOL Prime

A klasszikus minőség.

Kompresszor- és

tálcafűtés

H-tarifa

kedvezmény

Fűtés -22 °C

külső hőmérsékletig

Kiegészítő tálca- és kompresszorfűtés a kültéri egységben

Evvel a felszereltséggel Ön felkészülve várhatja a telet is! A készülék kültéri egységében található fűtőszálak téli körülmények között is biztosítják a megfelelő hatékony működést, mivel üzemeltetés közben megakadályozzák a pára visszafagyását mind a kompresszoron, mind a kondenzvíz tálcában. Ezáltal akár -22 °C-os külső hőmérséklet esetén is gazdaságosan használhatja készülékét kiegészítő fűtésre.

Kedvezményes áramdíj (H-tarifa) igénybevételére alkalmas

A H-tarifa célja, hogy a hőszivattyúk és a napenergiából és egyéb megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetén, a hő ellátást biztosító berendezések működését közvetlenül szolgáló készülékek (pl. hőszivattyúk, kompresszorok, automatikák, stb.) áramfogyasztását egy kedvezőbb áru tarifa felhasználásával lehessen biztosítani. A H-tarifára csatlakoztatott berendezések csak külön erre a célra kialakított nem leválasztható áramkörre kapcsolhatók. Az áramszolgáltató által biztosított kéttarifás kialakítású mérőberendezés szükséges. Az A1 normál és a B éjszakai tarifára is igényt tarthat a fogyasztó a H-tarifa alkalmazása mellett. A H-tarifa csak fűtési szezonban vehető igénybe.

A H-tarifa igényléséhez fel kell venni az áramszolgáltatóval a kapcsolatot és a szükséges dokumentumokat ki kell tölteni, H-tarifaigénylő lap, a csatlakoztatni kívánt berendezések adatlapja stb. A szükséges dokumentumokkal és azok kitöltésével kapcsolatban bővebben tájékozódhat a szolgáltatója honlapján.

Fűtés -22 °C külső hőmérsékletig

Az RCOOL Prime modellünk, fűtés üzemmódban alkalmas a gazdaságos üzemelésre, akár -22 °C külső hőmérsékletig is.

24 órás időzítő

Ki- és bekapcsolás az ön igényeinek megfelelően a nap 24 órájában bármikor.

Éjszakai üzemmód

A készülék hűtéskor megemeli, illetve fűtéskor csökkenti a hőmérsékletet a megfelelő komfort érzetért és pihentető alvásért.

Automatikus (függőleges) légterelés

A készülék a légterelő lamellák függőleges mozgatásával egyenletes légelosztást nyújt a helyiségben.

A funkciót kényelmesen, távszabályzó segítségével tudja beállítani.

Turbo hűtés üzemmód

Maximális teljesítmény egy gombnyomásra. Nagyobb légáram - gyorsabb hűtés! Hűtse le a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt!

Öndiagnosztika

A készülék a bekapcsoláskor ellenőrzi a működéshez szükséges funkciókat.

Probléma esetén a LED kijelzőn megjelenik egy hibakód, amely megkönnyíti a hibakeresést és a karbantartást.

Gyerekzár

A távirányító működése egy gomb kombinációval zárolható, illetve feloldható. Ezzel megakadályozható, hogy gyermekek vagy hozzá nem értő személyek a készülék funkcióit módosítsák.

Hőmérséklet kijelzés

A LED kijelzőn leolvasható a készüléken beállított hőmérséklet. A TEMP gomb megnyomásával válthatunk a beállított, illetve a szobahőmérséklet kijelzése között.

Kompakt távirányító

Páramentesítő

funkció

Intelligens előfűtés

a maximális komfortézetért

Automatikus

újraindítás  áramszünet esetén

Finom indítás

Páramentesítés

Csökkenti a páratartalmat és javítja a közérzetet! Mindezt a hőmérséklet jelentős változtatása nélkül. A levegő páramentesítésével csökkenthető a penész kialakulása is!

Intelligens előfűtés

A fűtés bekapcsolásakor a beltéri egység csak azután indul el, miután felmelegítette a hőcserélőt. Így a készülék a beállított hőmérsékletnek megfelelő levegőt fúj, és ezzel megakadályozza a kellemetlen komfortérzetet.

Automatikus újraindítás áramszünet esetén

A készülék áramkimaradás után a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.

Finom indítás

A finom indítás során a készülék fokozatosan éri el a szükséges teljesítményt, így nem terheli le hirtelen az elektromos hálózatot.

Automatikus ventilátor üzemmód

A készülék képes a légáramlás sebességét, a szoba hőmérsékletének függvényében automatikusan változtatni.

LED-es funkció kijelző

A készülék a működési üzemmódokat (fűtés, hűtés, stb.) színes LED-es ikonokkal jelzi az előlapon.

Mosható por filter

A készülékben található porszűrők tisztábbá teszik a levegőt a mindennapi használat közben.

Active carbon filter

Az aktív szénszűrő pórusai megkötik a levegőben található molekulákat (pl. cigarettafüst), így megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását.

Catechin filter

A Catechin egy olyan természetes antibakteriális anyag, amely zöldtea levélből nyerhető. Hatékonyan elpusztítja a rákkeltő anyagok 95%-át, mint például a staphylococcust, strptococcust, salmonellát, stb.

Cold Plasma filter

Hatékonyan tisztítja a levegőt. Elpusztítja a baktériumok egy részét, és semlegesíti a kellemetlen szagokat.

A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.

Öntisztító funkció

A készülék eltávolítja a port és leszárítja a vizet a kondenzátor lamelláiról, ezzel megakadályozza a baktériumok elterjedését és a kellemetlen szagok kialakulását.

Intelligens leolvasztás

A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.

Fent felsorolt tulajdonságokkal kapcsolatban további információkhoz juthat RCOOL Prime modellünk kezelési kézikönyvéből, melyet szükség esetén letölthet oldalunkról.

Felhívjuk figyelmét, hogy a gyártó fenntartja a konstrukció és a felszereltség megváltoztatásának jogát. Fenti adatok tájékoztató jellegűek, a konkrét kialakítás ezektől eltérő lehet.

bottom of page