top of page

Ha RCOOL akkor minőségi megoldások


Az RCOOL termékek kizárólagos hazai importőre a ROTOVILL Zrt.


Az RCOOL márkanév alatt  megjelenő termékek kiemelten magas technológiai színvonalat képviselnek, melyek 100%-ban a szakemberek visszajelzései és igényei alapján kerültek bevezetésre.


Az RCOOL termékpalettáján megtalálható légkondicionáló berendezések elegáns megjelenésük és sokoldalúságuk mellett, a piac legcsendesebb modelljeivel kínálnak megoldást mind hűtési, mind pedig fűtési feladatokra.


A portfolió további elemei közül kiemelhetők a letisztult megjelenésű digitális szobatermosztátok, a különböző villamossági termékek, de a szakemberek válogathatnak a kiváló minőséget képviselő RCOOL szerelési anyagok közül, vagy akár a szakmai körökben népszerű, RCOOL porszívó motor család „tagjaiból” is.


Legyen a partnerünk


Reméljük, hogy Önt is mihamarabb partnerünkként, esetleg valamely termékünk elégedett felhasználójaként köszönthetjük.


•    Ha magánszemélyként, vagy cégként RCOOL klímaberendezést szeretne vásárolni, vagy telepíttetni, keresse meg klímaszerelőjét, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ajánlhassunk Önnek.

•    Ha magánszemélyként szeretne bármilyen más RCOOL terméket vásárolni, keresse termékeinket a villamossági és épületgépészeti szaküzletekben, vagy pécsi üzletünkben.

•    Amennyiben forgalmazni szeretné RCOOL termékeinket, keressen minket valamely elérhetőségünkön.


Amire büszkék vagyunk


Az 1993-ban alapított Rotovill Kft., mára Rotovill Zrt. néven az ország vezető háztartásigép-, klíma-, és hűtéstechnikai alkatrész nagykereskedelmi vállalataként, több tízezer féle alkatrészt, tartozékot, villamossági és épületgépészeti szerelési anyagot, valamint számos klímaberendezést vonultat fel a kínálatában.


A vállalkozásunk által gyártott, importált, illetve forgalmazott termékek, több ezer viszonteladó partnerünk segítségével jutnak el a fogyasztókhoz.


Az RCOOL termékek a világ meghatározó vállalatainak gyártósorain készülnek, szigorú ellenőrzés mellett, garantálva a folyamatos fejlesztést és magas minőséget.


A minőségre és a hosszútávú terméktámogatásra garancia az importőr több mint negyedszázados stabil, meghatározó piaci jelenléte, valamint szakmai háttere.


Üdvözlettel:


Rotovill Team (az RCOOL termékek kizárólagos hazai importőre)

bottom of page