top of page

RCOOL automata klímatisztító aeroszol gépjárművekhez 

100 ml

Nagy hatásfokkal rendelkező tisztító alkohol bázis, teafaolaj kivonat.

A klímaberendezést megtisztítja és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Gépjárművek légkondicionáló berendezéseinek  tisztításához ajánljuk.

A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti KERMI tanúsítással és az Országos Kémiai Biztonsági Intézet (OKBI) engedélyével rendelkezik.

Használata

A gépkocsi ablakait húzza fel, indítsa be a motort, kapcsolja be a légkondicionáló berendezést, a ventilátort állítsa maximális teljesítményre.

A szellőzőrendszert állítsa belső keringetésre, és a szellőzőnyílásokat állítsa nyitott pozícióba. Húzza előre az első üléseket és lehetőség szerint döntse előre a támlájukat is. Szálljon ki, rázza fel az aeroszolt, és talpára helyezve állítsa az első üléssor mögé, középre, a jármű padlójára, egy lehetőleg vízszintes felületre. A palack alá, és a kárpit/ülések közeli részeire tegyen újságpapírt vagy rongyot, hogy a kiáramló alapanyag ne károsítsa azokat! Határozott mozdulattal nyomja le a szórófejet úgy, hogy az lenyomott állapotban maradjon, és kívülről csukja be az ajtót. 15 perc után nyissa ki a jármű valamennyi ajtaját, minimum 10 percig szellőztesse az utasteret és csak ezután állítsa le a motort.

Összetevők

Denaturált szesz, Propán/Bután/Izobután hajtógáz, Illatanyag

bottom of page