top of page

RCOOL klímatisztító aeroszol

teafaolaj kivonattal

500 ml

Nagy hatásfokkal rendelkező tisztító alkohol bázis, teafaolaj kivonat.

A klímaberendezést megtisztítja és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Ajánljuk autó-, ipari-, és háztartási légkondicionálók légcsatornáinak, szűrőinek, kondenzvíz tartályainak hűtőbordáinak tisztításához.

 

A tisztítást a hűtési szezon kezdetekor érdemes elvégezni. Amennyiben a berendezést fűtésre is használja, úgy célszerűbb újabb tisztítást elvégezni az őszi/téli időszak elején. A kupakban elhelyezett műanyag vezeték a légcsatornák tökéletes tisztítását segíti elő.

A beltéri egység mellett fontos a kültéri egység tisztítása is, melyet szakemberrel végeztessen el. Az időszakos karbantartással a berendezések élettartama meghosszabbítható, így az energiafelhasználást  csökkenthetjük.

A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti KERMI tanúsítással és az Országos Kémiai Biztonsági Intézet (OKBI) engedélyével rendelkezik.

Használata

 

Autóklíma tisztításához

Alkalmazása előtt a motort le kell állítani és a pollenszűrőt el kell távolítani. A termék szórócsövét azon a nyíláson kell bevezetni, ahol a külső levegőt szívja a belső szellőző ventilátor, majd kb. 100 ml terméket kell befújni. A 10 perces időtartam letelte után az ablakok lehúzása mellett a motort be kell indítani és további 10 percre maximálisra kell állítani a szellőzőrendszer ventillációját.

 

Split klíma tisztításához

A kikapcsolt klímaberendezés elpárologtatójának lamellái közé kell fújni kb. 100 ml aeroszolt. A tökéletes tisztításhoz a hűtőbordák, szűrők, légcsatornák és a kondenzvíz tartály tisztításához kérje szakember segítségét. A 10 perces időtartam letelte után a helyiség ablakait ki kell nyitni, majd a szellőzőrendszer ventillációját 10 percre maximálisra kell állítani.

Összetevők

Denaturált szesz, Propán/Bután/Izobután hajtógáz, Illatanyag

bottom of page